Vaativaa leukakirurgiaa ja perushammashoitoa Helsingin Pohjola Sairaalasta

Helsingin Pohjola Sairaalan Hammasklinikka on apunasi, kun tarvitset vaativaa leukakirurgiaa, implanttihoitoja tai purennan kuntoutusta.

Erikoishammaslääkärimme tekevät vaativia suu- ja leukakirurgisia sekä proteettisia toimenpiteitä. Palvelumme kattavat lisäksi perushammashoidon ja suuhygienistipalvelut. 

Helsingin Hammasklinikkamme on erikoistunut hampaiden ja leuan alueen sekä nenän sivuonteloiden röntgenkuvauksiin. Moderni digitaalinen kuvantaminen on merkittävästi parantanut hammashoidon diagnostiikkaa ja potilasturvallisuutta. Korkealaatuinen kuvantaminen yhdistettynä kliinikoiden vahvaan osaamiseen edesauttaa nopean diagnostiikan ja hoitopäätöksen tekemisessä.

Kärsitkö hammaslääkäripelosta?

Meillä on pitkä kokemus hammaslääkärin pelosta kärsivien asiakkaiden hoidossa. Tarjoamme käyttöösi kaikki keinot kivun ja pelon hoitoon niin hammashoidossa kuin kirurgisissa toimenpiteissä. Valitsemme yhdessä kanssasi sinulle sopivimman menetelmän hoidon ajaksi. Voimme lievittää pelkoa ja kipua esimerkiksi sedaatiolla eli kevytnukutuksella tai vaihtoehtoisesti yleisanestesialla. Kivun ja pelon hoidossa saavutetaan molemminpuolinen hyöty: voit hyvin hoidon aikana ja hoito sujuu ongelmitta.

Varaa aika Helsingin Hammasklinikalle

Voit tulla Helsingin Pohjola Sairaalan Hammasklinikalle joko vakuutusyhtiön ohjaamana, hammaslääkärin tai lääkärin lähettämänä tai oma-aloitteisesti. Ajanvarauksen puhelinnumero on 020 728 0460.