Oikeanlainen kuntoutus auttaa paranemaan nopeammin

Pohjola Terveydessä  kuntoutumisestasi vastaavat fysioterapian ja toimintaterapian huippuammattilaiset. Fysioterapeutit hoitavat Pohjola Terveydessä oman erikoistumisalueensa vammoja, joten saat aina parasta ja kohdennettua kuntoutusta. Pohjola Terveyden toimintaterapeutit ovat erikoistuneet käsivammoihin sekä käden alueen kuntoutukseen.

Oikein ajoitetun ja huolellisesti tehdyn kuntoutuksen avulla paranet nopeammin. Kuntoutus on aina yksilöllisesti räätälöityä, ja harjoitukset sovitetaan elämäntilanteeseesi työsi ja harrastuksesi huomioiden. Kuntoutuminen on tehokkainta silloin, kun osallistut aktiivisesti harjoitteluun ja teet harjoitteita myös omatoimisesti.

Pohjola Terveydessä kuntoutuksestasi huolehtii sinulle nimetty fysioterapeutti tai toimintaterapeutti, johon voit olla suoraan yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää kuntoutuksestasi.

Työmestari tukee töihin paluutasi tapaturman jälkeen

Työmestari on Pohjola Terveydessä toimiva ammatillisen kuntoutuksen asiantuntija, jonka tehtävä on parantaa työ- ja toimintakykysi leikkauksen jälkeen. Sinut ohjataan työmestarille, jos tapaturmasta aiheutunut sairauslomasi kestää yli kaksi viikkoa. Työmestari on tiiviisti mukana kuntoutuksessasi alusta asti, jotta hoitopolku sujuu murheettomasti ja pääset palaamaan sujuvasti ja oikea-aikaisesti takaisin työelämään.