Pohjola Sairaalasta Pohjola Terveydeksi

Pohjola Terveys on ortopedisesta päiväkirurgiasta kasvanut rohkeasti terveyden ja hyvinvoinnin täysimittaiseksi toimijaksi. Palvelumme kattavat jo lääkäripalvelut yleislääkäreistä erikoislääkäreihin, digitaalisen neuvontaan ja kattaviin työterveyden palveluihin. Jatkossa saat kaikki palvelut Pohjola Terveyden brändin alta.

Tänä vuonna uudet Pohjola Terveyden toimipisteemme aukeavat Turkuun, Lappeenrantaan ja Poriin. Muuten muutos Pohjola Sairaalasta Pohjola Terveydeksi tapahtuu vaiheittain kuluvan vuoden aikana.

Oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa sinun tarpeisiisi

Pohjola Terveyden valtti on täysin uudella tavalla ajateltu hoitopolku. Tehokkaan hoitopolkumme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä.

Huippuasiantuntijamme huolehtivat sinusta koko sydämellä

Meillä Pohjola Terveydessä hyvinvoinnistasi huolehtivat huippuosaajat. Asiakas on meille tärkein. Hoitopolkumme on suunniteltu siten, että asiantuntijamme keskittyvät aina asiakkaan hoitamiseen ja asiakkaalle terveyshyödyn tuottamiseen. Haastamme itsemme kehittämään palveluitamme jatkuvasti. Huolehdimme sinusta ja läheisistäsi koko sydämellä.

Teksti: Susan Patronen


Lue lisää