Tee työtä koko sydämellä

Pohjola Terveys on uusi ja erilainen terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jossa jokainen saa olla mukana kehittämässä uutta asiakkaan hyväksi. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Asiakas on toimintamme keskiössä. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Meillä on rohkeus ja mahdollisuudet toimia uudella tavalla. Haastamme itsemme kehittämään palveluitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ylivertaista terveyshyötyä.

Toimintamme kasvaa ja palvelumme monipuolistuu jatkuvasti. Haluamme tarjota aidosti arvoa urallesi. Olemme kotimainen yritys ja kuulumme ryhmään, jonka omistavat asiakkaat.

Avaamme syksyllä Lappeenrantaan Pohjola Terveyden

Lappeenrannan rekrytoinnit alkoivat ja etsimme terveydenhuollon ammattilaisia syksyllä avattavaan lääkärikeskukseen.

Hakemukset pyydämme lähettämään järjestelmän kautta, jonne pääset alla olevista tehtävänkuvista. Tehtäviin voit hakea 9.9.2018 asti.

Ammatinharjoittajiksi etsimme yleis- ja erikoislääkäreitä. Ammatinharjoittajat voivat lähettää hakemukset suoraan sähköpostilla johtaja Kristiina Michelssonille, kristiina.michelsson@pohjola.fi.

****************

Haemme Helsingin Pohjola Terveyteen

Kipsaustaitoista hoivamestaria 

Tutustu tarkemmin tehtävään tästä ja hae 2.9. mennessä.

****************

Haemme Kuopion Pohjola Terveyteen

Sairaanhoitajaa

Tutustu tarkemmin tehtävään tästä ja hae 2.9. mennessä.

****************

Jätä avoin hakemus!

Mikäli tunnistat itsessäsi hyvän mielen mestarin, kuulemme sinusta mielellämme. Lue lisää eri tehtävistä ja lähetä meille avoin hakemus: