Tee työtä koko sydämellä

Pohjola Terveys on uusi ja erilainen terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jossa jokainen saa olla mukana kehittämässä uutta asiakkaan hyväksi. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Asiakas on toimintamme keskiössä. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Meillä on rohkeus ja mahdollisuudet toimia uudella tavalla. Haastamme itsemme kehittämään palveluitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ylivertaista terveyshyötyä.

Toimintamme kasvaa ja palvelumme monipuolistuu jatkuvasti. Haluamme tarjota aidosti arvoa urallesi. Olemme kotimainen yritys ja kuulumme ryhmään, jonka omistavat asiakkaat. 

----------------

Haemme laskuttajaa Helsinkiin

----------------

Haemme yleislääkäreitä ammatinharjoittajiksi

Sinusta
Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon ensivaiheessa. Sinulle on tärkeää hyvinvoinnin edistäminen ja terveyshyödyn tuottaminen, ei suoritteiden maksimointi. Toimit aktiivisesti ja ihmisläheisesti niin, että asiakas saadaan hyvillä mielin kuntoon vaikuttavasti ja sujuvasti.

Ammatinharjoittajana voit työskennellä Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Tarjoamme
nuorekkaan ja viihtyisän työympäristön, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi ja oppimaan muilta ammattilaisilta päivittäisen työn ohessa. Tehokkaan hoitopolkumme ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Meillä on helppo olla hyvä ammattilainen. Työyhteisössämme on työntekijöidemme mukaan kaksi erityistä ominaisuutta: ilo ja hymy. Niistä saavat nauttia myös asiakkaamme. 

Tästä eteenpäin
Mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, lähetä hakemuksesi ylilääkärillemme Markus Torkille markus.torkki@pohjolasairaala.fi.  Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, niin voit olla yhteydessä Markukseen puh 040 527 5931 tai sähköpostilla.

Jätä avoin hakemus!

Mikäli tunnistat itsessäsi hyvän mielen mestarin, kuulemme sinusta mielellämme. Lue lisää eri tehtävistä ja lähetä meille avoin hakemus: